Puur en onbewerkt dieet

Wil je lekker eten en gezond leven? Probeer dan ons speciale dieet met puur en onbewerkt eten! Onderzoek (bron) laat zien dat dit dieet veel voordelen heeft voor je gewicht, cholesterol, bloedsuiker, bloeddruk en algemene gezondheid.

Afvallen:
Door onbewerkt eten te kiezen, krijg je minder calorieën binnen en voel je je sneller vol. Dit kan helpen om af te vallen.

Cholesterol:
Onbewerkt eten heeft minder slechte vetten, wat kan helpen om je LDL-cholesterol te verlagen. Dat is goed voor je hart en bloedvaten.

Bloedsuiker:
Onderzoek laat zien dat onbewerkt eten je bloedsuikerspiegel stabiel kan houden. Dat is goed voor mensen met diabetes of mensen die een risico lopen om diabetes te krijgen.

Bloeddruk:
Minder zout eten en kiezen voor vers, onbewerkt eten kan je bloeddruk verlagen.

Levenskwaliteit:
Eten zonder veel bewerkingen is kiezen voor puur en lekker. Dit kan je algemene gezondheid verbeteren. En daar word je toch vrolijk van?

Kies voor onbewerkt eten en geniet van de voordelen voor je gezondheid en welzijn!

Hoe het werkt bij U-diet:
Bij U-diet krijg je hulp van een ervaren diëtist bij het volgen van een puur en onbewerkt dieet. Je start met een variant van het Puur en Onbewerkt dieet dat laag is in calorieën, zodat je goed kunt beginnen met afvallen. Na 3 maanden kun je je voeding langzaam wat uitbreiden, waardoor je uiteindelijk een voedingspatroon hebt opgebouwd dat je je leven lang kunt volhouden en waarmee je je gewichtsverlies en gezondheid kunt behouden

De U-diet app ondersteunt je bij elke stap, met informatie, dagmenu’s, recepten, uitdagingen en motivatie om ervoor te zorgen dat het U-diet programma een succes wordt!

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via dit formulier.